Arbetsledare anläggning

Arbetsledare anläggning

Heda-koncernens dotterbolag Österdahls Gräv & Transport (ÖGT AB) är ett företag inom mark-, anläggnings- och transportbranschen. Bolaget omsätter 30 miljoner och har ca 15 anställda. Företagets tjänster riktar sig till såväl bygg- och entreprenörsföretag som kommuner. Vi har en modern maskin-/ lastbilspark för anläggningsarbeten.

Befattningen
Vi söker en arbetsledare ansvara för planering och genomförande av anläggningsentreprenader. I detta ingår också att hjälpa kunder med en professionell bedömning av lösningar som passar för uppdraget. I arbete ingår att följa upp försäljningsbudget, beläggningsgrad och kostnadsutveckling. Utöver sedvanlig daglig administration som fakturering, löneattestering och inköp.

Kandidaten
Du har förmodligen arbetat på en liknande befattning inom ett maskin- eller entreprenadföretag. Du är noggrann och har lätt för att komma överens med både kunder och personal. Befattningen kräver självständigt arbete där du kan använda dina kunskaper och omdöme på ett klokt sätt.

Kompetenskrav
• Gymnasieutbildning.
• Körkort B.
• Goda datorkunskaper inkluderat MS Officepaketet.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande
• Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• Praktisk erfarenhet av anläggningsarbete

Lön och andra förmåner
Heda-koncernen erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag. Lön och övriga förmåner kommer att ställas i relation till de krav och förväntningar som finns på kandidaterna, samt personernas bakgrund och erfarenhet.

Önskad tidpunkt för tillträde
Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, tillsätts tjänsterna så snart vi hittat rätt person, så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Se nedan e-mailadress.

Kontakt
För ytterligare information eller ansökan, kontakta:
Håkan Fälting, koncernchef
hakan@heda-skandiavien.se
070 544 82 14