Elprojektörer

Heda Skandinavien fortsätter sin framgångsrika tillväxt och söker nu ytterligare elprojektörer till en omväxlande och spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter.

Företaget

Heda Skandinavien är ett framgångsrikt säkerhetsföretag i stark tillväxt som efter starten för drygt 25 år sedan etablerat sig som en av de ledande entreprenörerna inom områdesskydd och säkerhet i Sverige. Bolaget arbetar med både stora och små kunder över hela Sverige, och inom många olika branscher, vilket gör att man kan erbjuda sina medarbetare både spännande och varierade uppdrag. Heda arbetar företrädesvis med säkerhetslösningar till företag och inte till privatpersoner.

Genom att fokusera på rätt montage, rätt material och rätt pris, har man skaffat sig en stark position på den svenska marknaden. Heda arbetar också effektivt efter väl inarbetade rutiner enligt ett eget kvalitetsledningssystem, och är även certifierade enligt både ISO 9001 & 14001. Man har även väl inarbetade leverantörskontakter som ger möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga materialpriser och uppdragsanpassade produkter. Idag har Heda ungefär 125 anställda på flera orter i Sverige och tack vare mångårig erfarenhet och stor variation av uppdrag har det medfört en både bred och djup kunskap inom säkerhetsområdet.

Arbetet utförs över hela Sverige men tjänsten som Elprojektör är organisatoriskt placerad vid bolagets kontor i Jönköping, varför lämplig bostadsort ligger inom ca en timmes pendlingsavstånd därifrån. Vänligen se företagets hemsida för mer information: www.heda-skandinavien.se

Befattningen

I takt med företagets expansion behöver nu Heda Skandinavien förstärka organisationen med ytterligare Elprojektörer. Huvudsakligen kommer du att arbeta med projektering/konstruktion av nya säkerhetsanläggningar samt uppdatering av befintliga anläggningar, främst i AutoCAD och Elkoda. I arbetsuppgifterna ingår även att uppdatera/underhålla en del ritningar på fysiskt skydd såsom staket och grindar. Heda arbetar med de flesta på marknaden förekommande säkerhetssystem som inbrottslarm, passagekontroll, kameraövervakning, brandlarm, stängsellarm och grindautomatik.

Arbetsuppgifterna är helt säkert varierande, där huvuddelen utgörs av projektering/konstruktion av säkerhetsanläggningar. Ofta utförs det självständigt men lika gärna kan du vara del av ett team som arbetar tillsammans. Ett starkt och etablerat varumärke tillsammans med omvittnat bra kundservice, goda kundrelationer och referensinstallationer bland kända företag gör att du har alla möjligheter att bli framgångsrik i ditt arbete.

Heda levererar projekt över hela Sverige vilket innebär att alla medarbetare måste vara beredda på ett visst resande för att eventuellt granska objekt och/eller följa upp projekt på plats. I denna roll lär dock resandet inte gå till överdrift på något sätt. Dina kollegor är ett positivt gäng som hjälper varandra att bli framgångsrika och där ”service minded” är allas främsta gemensamma personlighetsdrag. Arbetet utgår från Hedas kontor i Jönköping och som Elprojektör rapporterar du till Hedas produktionschef.

Kandidaten

Vi söker i första hand dig som har kunskap och erfarenhet från säkerhetsbranschen och/eller har en bakgrund inom generell el och vill utvecklas inom projektering/konstruktion. Förmodligen arbetar du redan i dag som elprojektör/konstruktör, eller har annan liknande relevant erfarenhet i bagaget. Vi söker dig som har viljan och ambitionen att lära samt är öppen för nya kunskaper och erfarenheter. För att du ska passa in i rollen och trivas på jobbet tror vi att du framförallt brinner för att ge god service och att du är bra på att anpassa dig efter olika situationer. För den som visar driv och intresse erbjuder Heda Skandinavien en stabil tillsvidareanställning med mycket goda utvecklings- och karriärmöjligheter framöver.

Som person är du flexibel, kommunikativ och initiativrik – och ser hellre möjligheter än problem. Du brinner för att ge dina kunder bra service oavsett om det handlar om nya projekt eller ändringar i befintliga system. Som projektör arbetar du strukturerat och målfokuserat, kan koordinera och har ordningssinne. Vidare så sitter du inte på händerna utan får saker och ting att hända.

Vidare har du:

  • (Åtminstone) Gymnasial el-utbildning, eller likvärdigt
  • Körkort B
  • God datorkunskap (PC, Officeprogrammen etc)
  • Kunskaper i AutoCAD och Elkoda (eller motsvarande)
  • Goda kunskaper i svenska samt gärna i engelska

Meriterande är:

  • Kunskap om datanätverk
  • Behörig ingenjör inbrottslarm

Heda Skandinavien arbetar kontinuerligt med vidareutbildning och utveckling av sina medarbetare. Då arbetet ofta är säkerhetsklassat krävs i regel utdrag ur belastningsregistret samt en kreditupplysning innan anställning kan erbjudas.

Lön och andra förmåner

Heda Skandinavien AB erbjuder en utmanande tjänst i ett expansivt, konkurrenskraftigt och framgångsrikt företag. Lön och övriga förmåner kommer att ställas i relation till de krav och förväntningar som finns på kandidaterna, samt personernas bakgrund och erfarenhet.

Önskad tidpunkt för tillträde

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sänd din ansökan via https://polarisheadhunting.com/sv/aktuella-uppdrag/elprojektor/

KONTAKT

För ytterligare information kontakta:

Polaris Headhunting AB

Johan Haraldsson                                                  

Mobil: 076 837 3465                                               

E-mail: johan.haraldsson@polarisheadhunting.com