Erfaren grävmaskinist med servicekänsla

Har du grävmaskinförarutbildning och förarbevis? Har du arbetat med schaktarbeten? Vill du ha ett kul, utvecklande och tillfredsställande arbete? I så fall har vi på Österdahls Gräv & Transport ett jobb till dig! Som grävmaskinist hos oss kommer du att jobba med allt ifrån stora schaktarbeten till grundläggningar och finplanering. Projekten utförs i Nyköping med omnejd. Ansök nu om du vill ha ett intressant, varierande och utvecklande arbete med mycket goda arbetsvillkor och även utvecklingsmöjligheter på sikt.

Dina kvalifikationer

För att du ska lyckas i rollen som grävmaskinist hos oss bör du ha kunskap och erfarenhet av yrket. Eftersom du kommer att ha viss kundkontakt önskar vi att du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort klass B samt förarbevis på grävmaskin är ett krav. C-E-körkort samt förarbevis på lastmaskin är meriterande dock ej ett krav.

Personliga egenskaper

Som grävmaskinist vill vi att du är noggran, strukturerad, effektiv och att du har erfarenhet av schaktarbeten, grundläggningar och finplanering. Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och som tar ett personligt ansvar för arbetet som ska genomföras samt att du tycker om varierande arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på att du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! Vi kallar till intervju löpande.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter i Nyköping med omnejd.

Skicka in din ansökan via följande formulär:

Jobbansökan
En kopia av din ansökan kommer att skickas till den här e-postadressen
CV
Maximal filstorlek: 100 MB
Ladda upp ditt CV i .pdf, .doc eller .docx format
Samtycke för registrering av personuppgift i samband med jobbansökan *
Mer information vid frågor eller klagomål om denna registrering och dataskyddsförordningen kan lämnas av personuppgiftsansvarig VD, Heda Skandinavien AB Tel: 0155-217720 och Datainspektionen Tel: 08-6576100
reCAPTCHA

Österdahls Gräv & Transport har idag 20 anställda och är ett dotterbolag till Heda Skandinavien.

Information om hantering av personuppgifter

I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.

För mer information kontakta Andreas Österdahl, VD, 070-621 20 30.