Två montörer – Jönköping

Är du en kunnig och erfaren montör inom områdessäkerhet? Är du proffsig och självständig? Är du bosatt i Jönköping med omnejd? I så fall har vi ett spännande och utvecklande uppdrag till dig! Du får en öppen och inspirerande arbetsmiljö i ett framgångsrikt, stabilt företag med stark tillväxt.

Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Just nu är efterfrågan på våra tjänster mycket stor, vilket innebär att vi söker efter två professionella och självständiga montörer. Våra arbetsplatser finns över hela Sverige, vilket innebär resor och en del övernattningar.

Är du en av de två vi letar efter?

Din roll

Som montör ska du självständigt kunna genomföra följande:

  • Montera de vanligaste förekommande staketbyggnationerna
  • Montera flätverksstängsel i olika höjder
  • Montera svetsade panelstaket
  • Montera grindar
  • Genomföra enklare betongarbeten

Planering av arbetsdagen såsom att ropa av betong, maskiner och material ingår också i arbetet. Körkort B är ett krav. Nödvändiga behörighetsutbildningar såsom, heta arbeten, säkra lyft, skylift m.m. ordnas av oss.

Din bakgrund

Du är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ, har en hög ansvarskänsla och vilja att utvecklas i det du gör. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till fortsatt framgång.

Förutom detta så är du kvalitetsmedveten, professionell och noga med att alltid göra ett bra arbete. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och inställning så erbjuder vi dig ett kul och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med frihet under ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi kallar till intervju löpande.

Sista ansökningsdag 2019-11-15

Krav

B-körkort

Meriterande

Be körkort

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev. anställning. Skicka in din ansökan via formuläret här:

Jobbansökan
En kopia av din ansökan kommer att skickas till den här e-postadressen
CV
Maximal filstorlek: 100 MB
Ladda upp ditt CV i .pdf, .doc eller .docx format
Samtycke för registrering av personuppgift i samband med jobbansökan *
Mer information vid frågor eller klagomål om denna registrering och dataskyddsförordningen kan lämnas av personuppgiftsansvarig VD, Heda Skandinavien AB Tel: 0155-217720 och Datainspektionen Tel: 08-6576100
reCAPTCHA

Information om hantering av personuppgifter

I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.

För mer information kontakta Daniel Bengtsson produktionschef på telefon 070-780 44 03.